Właściwości rabarbaru

Rabarbar to roślina dobrze znana i lubiana. Kwaskowata, słodkawa, soczysta. Idealna na kompot, do ciasta, do babeczek. I przede wszystkim - zdrowa.

Zobacz także:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Śliwki - pyszny sposób na poprawę humoru Konkurs - Tort urodzinowy dla WP Parenting Gdzie warto pojechać, żeby dobrze zjeść? Imprezy kulinarne w sierpniu Rumianek dobry na wszystko! Kallerosse - czyli, co powstanie z połączenia jarmużu i brukselki? Śniadanie na mieście? Czemu nie Sylwestrowy bufet - pomysły na przekąski i nie tylko Szczaw - niedoceniane warzywo Najpopularniejsze desery z różnych zakątków świata Darek Kuźniak podpowiada jak przygotować pancakes Dlaczego warto jeść kiwi? Dla kucharzy i kinomanów, czyli moje TOP 7 filmów o jedzeniu