Właściwości rabarbaru

Rabarbar to roślina dobrze znana i lubiana. Kwaskowata, słodkawa, soczysta. Idealna na kompot, do ciasta, do babeczek. I przede wszystkim - zdrowa.

Zobacz także:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Właściwości szpinaku Zapomniany deser - szyszki z ryżu preparowanego Co zawiera kasza jaglana? Artystyczne kostki lodu - jak je zrobić? Czy ciasto francuskie jest naprawdę francuskie? Dlaczego warto jeść kurki i jak można je wykorzystać w kuchni? Zapomniane warzywo - kalarepa W poszukiwaniu smaku. Kalendarz imprez kulinarnych w październiku Potrawy to nie wszystko - czyli jak stylowo nakryć stół wigilijny Sylwestrowy bufet - pomysły na przekąski i nie tylko Dlaczego powinniśmy pić czerwoną herbatę? Dlaczego warto jeść arbuzy?