Właściwości rabarbaru

Rabarbar to roślina dobrze znana i lubiana. Kwaskowata, słodkawa, soczysta. Idealna na kompot, do ciasta, do babeczek. I przede wszystkim - zdrowa.

Zobacz także:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Poznaj właściwości zarodków pszennych Organizujesz grilla? O tym nie możesz zapomnieć Odmiany placków ziemniaczanych Slow food na urlopie? To prostsze niż myślisz Sekrety kuchni gruzińskiej Jak zorganizować udane przyjęcie urodzinowe dla dziecka? Blok czekoladowy - niezapomniany przysmak rodem z PRL Kallerosse - czyli, co powstanie z połączenia jarmużu i brukselki? Sekrety kuchni portugalskiej Sekrety kuchni czeskiej Truskawka i ananas w jednym? To możliwe! A może dorsz? 10 sprawdzonych pomysłów