Właściwości rabarbaru

Rabarbar to roślina dobrze znana i lubiana. Kwaskowata, słodkawa, soczysta. Idealna na kompot, do ciasta, do babeczek. I przede wszystkim - zdrowa.

Zobacz także:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Przekąski na wieczór filmowy Imprezy kulinarne we wrześniu Dobroczynne właściwości kiwi Udana domówka, czyli przepisy na proste i wyjątkowo smaczne przekąski Curry – jakie ma właściwości i dlaczego jest takie pyszne? Truskawka i ananas w jednym? To możliwe! Rodzaje miodów pitnych Sylwestrowy bufet - pomysły na przekąski i nie tylko Najzdrowsza herbata na świecie Czerwona herbata parzona na zimno - czemu nie! Właściwości komosy ryżowej Darek Kuźniak podpowiada jak przygotować pancakes