Właściwości rabarbaru

Rabarbar to roślina dobrze znana i lubiana. Kwaskowata, słodkawa, soczysta. Idealna na kompot, do ciasta, do babeczek. I przede wszystkim - zdrowa.

Zobacz także:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Sztuka inspirowana kulinariami Sekrety kuchni bułgarskiej Niezwykła siła zamknięta w maleńkich nasionach chia. Jak ich użyć w kuchni? Na świętego Marcina dobra gęsina Dlaczego warto jeść owoce granatu? Domowy syrop - nie tylko na kaszel Czerwona herbata parzona na zimno - czemu nie! Jedzmy jabłka! Najpopularniejsze desery bożonarodzeniowe w różnych zakątkach świata Śledziowe inspiracje na wigilię Dobroczynne właściwości kiwi Koreczki - zaskocz swoich gości oryginalnymi kompozycjami!