Właściwości rabarbaru

Rabarbar to roślina dobrze znana i lubiana. Kwaskowata, słodkawa, soczysta. Idealna na kompot, do ciasta, do babeczek. I przede wszystkim - zdrowa.

Zobacz także:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Co dodać do granoli? Organizujesz grilla? O tym nie możesz zapomnieć Dlaczego warto jeść kurki i jak można je wykorzystać w kuchni? Ciasta, jakich jeszcze nie widziałeś Poznaj właściwości zarodków pszennych Truskawka i ananas w jednym? To możliwe! Wyniki Konkursu Tort urodzinowy dla WP Parenting Tradycyjny smalec z cebulką, jabłkiem i majerankiem Wszystko, co musisz wiedzieć o szparagach Regulamin konkursu - Tort urodzinowy dla WP Parenting Gołąbki nie tylko w kapuście Szczaw - niedoceniane warzywo