Właściwości rabarbaru

Rabarbar to roślina dobrze znana i lubiana. Kwaskowata, słodkawa, soczysta. Idealna na kompot, do ciasta, do babeczek. I przede wszystkim - zdrowa.

Zobacz także:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Mówimy "smacznego!" - kiedy wypada, a kiedy nie? Porzeczkowy zawrót głowy Przełam tradycycję - zupa ogórkowa na 3 sposoby Niezwykłe dżemy Rozgrzewający, sycący, aromatyczny... Po prostu gulasz! Sylwestrowy bufet - pomysły na przekąski i nie tylko Blok czekoladowy - niezapomniany przysmak rodem z PRL Sztuka inspirowana kulinariami Najdziwniejsze owoce na świecie Sekrety kuchni czeskiej Co poszło nie tak? Czyli 15 największych kulinarnych katastrof Właściwości komosy ryżowej