Właściwości rabarbaru

Rabarbar to roślina dobrze znana i lubiana. Kwaskowata, słodkawa, soczysta. Idealna na kompot, do ciasta, do babeczek. I przede wszystkim - zdrowa.

Zobacz także:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Na świętego Marcina dobra gęsina Najnowsze trendy w sztuce nakrywania stołu Dlaczego powinniśmy pić czerwoną herbatę? Co dobrego zjesz na Podlasiu? Chałwa - zrobić ją czy kupić? Przepis i ciekawostki Superfoods, o których jeszcze nie słyszałeś Dlaczego warto pić zieloną kawę? Jak zrobić owocowe lizaki w domu? Ocet - jakie są jego rodzaje? Jak wybrać najlepszy? Wegańskie dania z grilla Właściwości komosy ryżowej Wielkie zalety małych poziomek