Zamienniki cukru

Słodzić można nie tylko cukrem białym. Doskonałe do tego celu są: syrop klonowy, stewia, miód. Ale nie tylko. Sprawdź, jakie są popularne zamienniki cukru.

Zobacz więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Kulinarne savoir vivre, czyli jak zachowywać się przy stole Domowa przyprawa do pierniczków i grzańca Sztuka pieczenia muffinek - od czego zacząć? Zielona herbata - pij na zdrowie! Wegańskie książki kucharskie, które spodobają się też mięsożercom TOP 10 polskich superfoods, które warto włączyć do swojej diety Garść informacji o brzoskwiniach. Dlaczego warto je jeść? Morele - co warto o nich wiedzieć Olej - jaki wybrać do smażenia, a jaki do sałatki? Blanszowanie - co, jak i dlaczego? Pieczenie? To proste! Czym można zastąpić sól?