Zamienniki cukru

Słodzić można nie tylko cukrem białym. Doskonałe do tego celu są: syrop klonowy, stewia, miód. Ale nie tylko. Sprawdź, jakie są popularne zamienniki cukru.

Zobacz więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Bogate właściwości marchewki Jak przechowywać żywność? Dobra zasmażka to podstwa - poznaj przepis na zasmażkę Jęczmienna, gryczana, jaglana, bulgur... - krótki przewodnik po kaszach Oszczędzanie w kuchni, czyli jak wykorzystać resztki jedzenia? Robimy przetwory - o czym trzeba pamiętać W jaki sposób przyrządzać szpinak, aby zachował najwięcej wartości odżywczych? Placki ziemniaczane bez tajemnic Jak jeść kraby? Pieczemy w domu chleb. Od czego trzeba zacząć? Wartości odżywcze komosy ryżowej Jak wybrać dobre wino?