Zamienniki cukru

Słodzić można nie tylko cukrem białym. Doskonałe do tego celu są: syrop klonowy, stewia, miód. Ale nie tylko. Sprawdź, jakie są popularne zamienniki cukru.

Zobacz więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Jak się pozbyć zapachu czosnku? Fasolka szparagowa - jedz na zdrowie Co zabrać na piknik? Co powinien wiedzieć początkujący miłośnik herbaty? Jak jeść kraby? Kuchenka mikrofalowa nie tylko do podgrzewania Jedzmy grejpfruty! Dlaczego warto jeść słodkie ziemniaki? Oszczędzanie w kuchni, czyli jak wykorzystać resztki jedzenia? Jak dobierać przyprawy do potraw? Jakie kiełki hodować w domowych warunkach Domowe masło orzechowe. Jak je zrobić? Jakich składników użyć?