Zamienniki cukru

Słodzić można nie tylko cukrem białym. Doskonałe do tego celu są: syrop klonowy, stewia, miód. Ale nie tylko. Sprawdź, jakie są popularne zamienniki cukru.

Zobacz więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Dobra zasmażka to podstwa - poznaj przepis na zasmażkę Domowa pizza jak włoska! Doprowadź ją do perfekcji Aromatyczne ciasteczka ABC fotografii kulinarnej Mam apetyt na... Czyli co zrobić, by znowu chciało się jeść Jak jeść pałeczkami - instrukcja krok po kroku Najsmaczniejsze pomysły na dania z czosnkiem Co to jest BLW i dlaczego wychwalam je pod niebiosa? Jak kroić ser? Cebula już nigdy nie doprowadzi cię do łez! Właściwości botwiny Kuchenne sztuczki, które ułatwiają gotowanie. Część II