Zamienniki cukru

Słodzić można nie tylko cukrem białym. Doskonałe do tego celu są: syrop klonowy, stewia, miód. Ale nie tylko. Sprawdź, jakie są popularne zamienniki cukru.

Zobacz więcej:

Podziel siÄ™:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Czereśnie - co warto wiedzieć Właściwości kakao, czyli dlaczego warto sięgać po "pokarm bogów" Karmel z niespodzianką Co skrywa się w rzodkiewkach? Jak wybrać dobre wino? Jakie kiełki hodować w domowych warunkach Jesteś tym, co jesz Co jeść, by nie przytyć w czasie urlopu? Zostań mistrzem w gotowaniu rosołu Warzywa i owoce z najmniejszą zawartością kalorii Placki ziemniaczane bez tajemnic Oszczędzanie w kuchni, czyli jak wykorzystać resztki jedzenia?