Zamienniki cukru

Słodzić można nie tylko cukrem białym. Doskonałe do tego celu są: syrop klonowy, stewia, miód. Ale nie tylko. Sprawdź, jakie są popularne zamienniki cukru.

Zobacz więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Poznaj sekrety udanego lukru Jęczmienna, gryczana, jaglana, bulgur... - krótki przewodnik po kaszach Olej - jaki wybrać do smażenia, a jaki do sałatki? Kawa na wiele sposobów Co jeść, by nie przytyć w czasie urlopu? Co skrywa się w rzodkiewkach? Morele - co warto o nich wiedzieć Rodzaje makaronów - jak dobrać odpowiedni makaron do potrawy? Śmietana dobrze ubita Dynia - właściwości, sposoby przygotowania i najlepsze przepisy Co skrywa w sobie pomelo? Co znajdziesz w melonie?