Zamienniki cukru

Słodzić można nie tylko cukrem białym. Doskonałe do tego celu są: syrop klonowy, stewia, miód. Ale nie tylko. Sprawdź, jakie są popularne zamienniki cukru.

Zobacz więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Co dobrego mają w sobie morele Pieczemy w domu chleb. Od czego trzeba zacząć? Trujące kwiaty Sztuka jedzenia pałeczkami - kurs dla początkujących Śmietana dobrze ubita Jak dobierać przyprawy do potraw? Cała prawda o oleju kokosowy Dobra zasmażka to podstwa - poznaj przepis na zasmażkę Jak suszyć owoce w piekarniku? Garść informacji o brzoskwiniach. Dlaczego warto je jeść? 6 faktów o zamiennikach cukru Czereśnie - dlaczego warto je jeść?