Zamienniki cukru

Słodzić można nie tylko cukrem białym. Doskonałe do tego celu są: syrop klonowy, stewia, miód. Ale nie tylko. Sprawdź, jakie są popularne zamienniki cukru.

Zobacz więcej:

Podziel siÄ™:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Owoce morza dla początkujących. Jak je dobrze przyrządzić? Jak jeść i z jakimi dodatkami podać? Blanszuj to dobrze! Czyli jak blanszować różne warzywa Chcesz zostać ekspertem w kuchni? Musisz znać te pojęcia Poznaj właściwości kardamonu Rzodkiewki - chrup na zdrowie Granola - pyszny początek dnia! Królowa wszystkich przypraw Ciasto drożdżowe - jak upiec i nie zwariować? Co kryje w sobie kalafior Jak wybrać świątecznego karpia? Jak jeść pałeczkami - instrukcja krok po kroku Domowa uprawa kiełków w 5 krokach