Zamienniki cukru

Słodzić można nie tylko cukrem białym. Doskonałe do tego celu są: syrop klonowy, stewia, miód. Ale nie tylko. Sprawdź, jakie są popularne zamienniki cukru.

Zobacz więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Właściwości rozmarynu W tych produktach jest najwięcej magnezu Jaką wybrać dobrą wodę i jak ją pić? Czereśnie - dlaczego warto je jeść? Przepis na napój izotoniczny i energetyczny Dobra zasmażka to podstwa - poznaj przepis na zasmażkę Chcesz zostać ekspertem w kuchni? Musisz znać te pojęcia Co zabrać na piknik? Karmel z niespodzianką Ciasto drożdżowe - jak upiec i nie zwariować? Najsmaczniejsze pomysły na dania z czosnkiem Awokado – z czym łączyć?