Zamienniki cukru

Słodzić można nie tylko cukrem białym. Doskonałe do tego celu są: syrop klonowy, stewia, miód. Ale nie tylko. Sprawdź, jakie są popularne zamienniki cukru.

Zobacz więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Wegańskie książki kucharskie, które spodobają się też mięsożercom Co jeść, żeby chciało się jeść? Rodzaje makaronów - jak dobrać odpowiedni makaron do potrawy? Sposób na jajko Blanszuj to dobrze! Czyli jak blanszować różne warzywa Warzywa i owoce z najmniejszą zawartością kalorii Jak ugotować makaron idealny? Domowa pizza jak włoska! Doprowadź ją do perfekcji Poznaj sekrety udanego lukru Aby ciasto francuskie było zawsze udane... Jak obrać pomelo? Domowa uprawa kiełków w 5 krokach